home intro visie werkwijze historie portfolio contact

 
vorig project volgend project
project:
Studioís RTV Utrecht (Verbouwing)
opdrachtgever: RTV Utrecht
werkgever: Oomen architecten, Breda
Bij het samen de radio en TV studioís van RTV Utrecht is zoveel mogelijk openheid gecreŽerd om het interne contact te versterken en om de bedrijvigheid voelbaar te maken naar de bezoeker. Zo staat er een radio studio in de hal, waar ook de horeca gesitueerd is.
De verschillende functies en het gegeven van een bestaand gebouw hebben geleid tot een diversiteit in de vormgeving. Zo zijn in de open werkruimte de installaties in het zicht gehouden en zijn de kamer in de kantoorvleugel allemaal in een uitgesproken kleur uitgevoerd.
Door op een consequente manier kleuren- en materialen toe te passen is een inspirerend maar samenhangend geheel ontstaan.
 
Copyright © 2011 BY Tonke Joppe interieurarchitectuur en ontwerp  
disclaimer